מתכון לסלט בורגול עם ירק קצוץ, חמוציות ושקדים פרוסים
סלט בורגול מלא כל טוב משולב בירק קצוץ ומתובל בסילאן ולימון, מוגש בפפיזור של חמוציות ושקדים מולבנים המעניקים את הטעם המיוחד לסלט עסיסי ומלא עניין
- אפרת ושדי
- י"ד אייר התשפ"ג
סלט בורגול צילום: אפרת ושדי
מתכון לסלט בורגול עם ירק קצוץ, חמוציות ושקדים פרוסים / אפרת ושדי
המצרכים לסלט בורגול עם ירק קצוץ, חמוציות ושקדים פרוסים:
- בורגול מבושל לפי הוראות היצרן
- מיץ לימון טרי
- גבעולי ועלי סלרי קצוצים
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- סילאן (לפי הטעם)
- חופן חמוציות
- חופן שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה לסלט בורגול עם ירק קצוץ, חמוציות ושקדים פרוסים:
- בקערה מכניסים את הבורגול, הסלרי, הכוסברה והפטרוזיליה מזלפים סילאן ומתבלים במיץ לימון
- מערבבים הייטב עד לאיחוד, בעת ההגשה מפזרים את החמוציות והשקדים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות