הכי קל שיש: מתכון לבטטה צלויה עם סילאן ושקדים קצוצים
אוהבים מתכונים קלים ומרשימים? המתכון הזה בדיוק בשבילכם, בטטה צלויה המוגשת עם זילוף של סילאן, שקדים קצוצים ופטרוזיליה קצוצה ומעניקים יוקרה לכל ארוחה חגיגית
- אפרת ושדי
- י' אייר התשפ"ג
בטטה צלויה צילום: אפרת ושדי
מתכון לבטטה צלויה עם סילאן ושקדים קצוצים / אפרת ושדי
המצרכים לבטטה צלויה עם סילאן ושקדים קצוצים:
- בטטות עם הקליפה (לפי כמות הסועדים)
- סילאן
- שקדים קצוצים
- פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לבטטה צלויה עם סילאן ושקדים קצוצים:
- שוטפים הייטב את הבטטות ומניחים אותם בנינג'ה על מצב גריל
- צולים אותן במשך כשעה ומוציאים על צלחת הגשה
- פותחים כל בטטה ומזלפים עליה סילאן
- מפזרים שקדים קצוצים ופטרוזיליה ומגישים לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות