טעם של עוד
מתכון לעוגיות אצבעות קוקוס מוצלחות
מחפשים מתכון לעוגיות מוצלחות ומהירות? קבלו מתכון נהדר לאצבעות קוקוס רכות ומוצלחות שיעניקו לכם טעם של עוד
- נועם זיגדון
- כ"ט ניסן התשפ"ג
- 2 תגובות

עוגיות אצבעות וקוקוס צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות אצבעות קוקוס / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות אצבעות קוקוס:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- ½ + 4 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- ¼ כוס סוכר
- 200 גר' מחמאה רכה
- 1 ביצה L
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים
לסירופ:
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה לעוגיות אצבעות קוקוס:
- מכניסים את כל מצרכי הבצק לקערה ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- יוצרים מהבצק אצבעות דקות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-20 דקות עד להזהבה
הכנת הסירופ:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הסירופ ומבשלים במשך כ20 דקות
- מוציאים את הסירופ מהאש, טובלים את העוגיות בסירופ ולאח"מ בקוקוס
- שומרים בקופסא אטומה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות