פשוט מעדן
מתכון לפרגיות בטבעות בצל מתוק
מחפשים גיוון לארוחת הצהריים? קבלו מתכון לפרגיות ברוטב משגע המתבשלות עם טבעות בצל בתיבול מתוק ומלא עניין
- חני לוין
- כ"ז ניסן התשפ"ג
פרגיות בטבעות בצל מתוק צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרגיות בטבעות בצל מתוק
המצרכים לפרגיות בטבעות בצל מתוק:
- 1 ק"ג פרגיות (ניתן להחליף את הפרגיות בבשר או בעוף)
- 4 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית מלח
- ½ פלפל שחור גרוס
- 1 כף כורכום
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לפרגיות בטבעות בצל מתוק:
- מחממים מחבת או סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים 1 בצל פרוס לטבעות עד להשחמה
- מוסיפים את הפרגיות ומטגנים משני הצדדים
- מעל הפרגיות מסדרים את שלושת הבצלים הנותרים ומפזרים את המלח, הפלפל השחור, הסוכר והכורכום ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה ורבע
- במידה ורוצים לצמצם נוזלים פותחים את הסיר ולבשל עוד 10 דקות על אש גבוהה
- בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: סמדר פרגר
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות