מתכון למרק ירקות עם קניידלך כשר לפסח
מה יותר מנחם ממרק ירקות עסיסי וקניידלך של פסח בטעם האהוב והנוסטלגי מבית אמא, מתכון למרק עם ירקות וקניידלך שמתאים לכל עת
- מירב מלכה
- י"ח ניסן התשפ"ג
מרק ירקות עם קניידלך צילום: מירב מלכה
מתכון למרק ירקות עם קניידלך כשר לפסח / מירב מלכה
המצרכים למרק ירקות עם קניידלך כשר לפסח:
למרק:
- 3 תפוחי אדמה
- 4 גזר
- 1 בטטה
- 5 עלי כרפס
- 4 קישואים
- מלח
- פלפל לבן/שחור
- מעט שמן
לקציצות קניידלך:
- 1 כוס (חד פעמי חם) קמח מצה
- 1+1/2 כוסות מים חמים
- מלח
- פלפל לבן/שחור
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 2 ביצים
אופן ההכנה למרק ירקות עם קניידלך כשר לפסח:
- חותכים את הירקות לקוביות ומכניסים לסיר, מוסיפים את השמן, מלח ופלפל לבן או שחור מוסיפים מים עד מעל לגובה הירקות ומבאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כחצי שעה.
- מקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות עד לאיחוד ומניחים בצד להמתנה של 10 דקות
- מגלגלים לכדורים ומכניסים לסיר המרק, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כרבע שעה נוספת ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות