מתכון לעוגת סברינה כשרה לפסח
עוגת סברינה מוצלחת וכששרה לפסח המתאימה לאורחים או לכל עת כשמתחשק להתפנק על עוגה ביתית טעימה ורכה
- נועם זיגדון
- י"ח ניסן התשפ"ג
עוגת סברינה כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת סברינה כשרה לפסח / נועם זיגדון
אופן ההכנה לעוגת סברינה כשרה לפסח:
- 6 ביצים L
- ½ כוס סוכר
- 6 כפות פירורי קמח מצה
- 6 כפות שמן
- 1 אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל
לסירופ:
- ¾ כוס סוכר
- ¾ כוס מים
- 2 כפיות תמצית רום
לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה
- 4 כפות סוכר
- דובדבנים לקישוט
אופן ההכנה לעוגת סברינה כשרה לפסח:
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
- בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן, אבקת האפיה, תמצית הוניל והקמח מצה עד לאיחוד.
- מוסיפים בעדינות ובתנועות קיפול את החלבונים ב-2 חלקים
- יוצקים לתבנית משומנת בנונית או ב-2 אינגליש קייק
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ- 15 דקות
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הסירופ ומביאים לרתיחה.
- כשהעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים את העוגה בסירופ ומקררים את העוגה
- מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר ומזלפים על העוגה שושנים
- מקשטים עם דובדבנים ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות