י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון לעוגת סברינה כשרה לפסח

עוגת סברינה מוצלחת וכששרה לפסח המתאימה לאורחים או לכל עת כשמתחשק להתפנק על עוגה ביתית טעימה ורכה

מתכון לעוגת סברינה כשרה לפסח
עוגת סברינה כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת סברינה כשרה לפסח / נועם זיגדון

אופן ההכנה לעוגת סברינה כשרה לפסח:

  • 6 ביצים  L
  • ½ כוס סוכר
  • 6 כפות פירורי קמח מצה
  • 6 כפות שמן
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל

לסירופ:

  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס מים
  • 2 כפיות תמצית רום

לקצפת:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • דובדבנים לקישוט

אופן ההכנה לעוגת סברינה כשרה לפסח:

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
  2. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן, אבקת האפיה, תמצית הוניל והקמח מצה עד לאיחוד.
  3. מוסיפים בעדינות ובתנועות קיפול את החלבונים ב-2 חלקים
  4. יוצקים לתבנית משומנת בנונית או ב-2 אינגליש קייק
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ- 15 דקות
  6. בסיר מכניסים את כל מצרכי הסירופ ומביאים לרתיחה.
  7. כשהעוגה יוצאת מהתנור מרטיבים את העוגה בסירופ ומקררים את העוגה
  8. מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר ומזלפים על העוגה שושנים
  9. מקשטים עם דובדבנים ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון כשר לפסח מתכון כשר לפסח עוגת סברינה כשרה לפסח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}