מתכון ללזניית גבינות כשרה לפסח
מתכון נהדר המתאים לארוחת בוקר או ערב ויעניק לכם טעם נפלא לימי חג הפסח, מתכון ללזניית גבינות מוצלחת כשרה לפסח
- אפרת ושדי
- י"ח ניסן התשפ"ג
לזניית גבינות כשרה לפסח צילום: אפרת ושדי
מתכון ללזניית גבינות כשרה לפסח / אפרת ושדי
המצרכים ללזניית גבינות כשרה לפסח:
- מצות
לרוטב עגבניות:
- 260 גר' עגבניות מרוסקות
- 1 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף אורגנו
- 3 שיני שום כתושות
- פלפל גרוס לפי הטעם
- 1/2 כוס מים רותחים
למלית הגבינות:
- פתיתי גבינה צהובה
- גבינת נפוליאון עם זיתים
- פרוסות גבינת גאודה
אופן ההכנה ללזניית גבינות כשרה לפסח:
- בקערה, מערבבים את כל מצרכי הרוטב עד לאיחוד
הרכבת הלזנייה:
- בתחתית תבנית מניחים מצה ומעליה מורחים בנדיבות מהרוטב
- מעל הרוטב מפזרים פתיתי גבינה צהובה ומעל מסדרים יפה פרוסות גבינת גאודה ושוב מניחים מצה, מעל יוצקים את הרוטב ומעל את הגבינות ושוב נחזור על הפעולה לפי הגובה הרצוי לנו.
- בשכבה האחרונה לוקחים מצה ומורחים עליה גבינת שמנת וזיתים ומניחים אותה הפוך על הלזנייה כך שהגבינה תהיה לכיוון הלזנייה ולא כלפי מעלה.
- מעל המצה האחרונה מפזרים שוב פתיתי גבינה צהובה ופרוסות גבינה גאודה בנדיבות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך 45 דקות או עד להזהבה יפה
- חותכים ואוכלים בהנאה!
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות