מתכון לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח
חיתוכיות מרנג על בסיס פריך בשילוב של שוקולד מריר מעניקות לכם קינוח חגיגי ומיוחד שמתאים לכל סעודת שבת או חג
- אפרת ושדי
- ט"ז ניסן התשפ"ג
חיתוכיות מרנג כשרות לפסח צילום: אפרת ושדי
מתכון לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח / אפרת ושדי
המצרכים לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח:
- 160 גר' קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
- 50 גר קורנפלור
- 1/4 כוס סוכר
- 100 גר נוטרינה / מרגרינה כשרה לפסח
- 1 חלמון ביצה
לשכבת השוקולד:
- 150 גרם שוקולד מריר קצוץ
למרנג:
- 2 חלבונים
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה לחיתוכיות מרנג כשרות לפסח:
- בקערת המיקסר מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפיה במשך 10-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב
- מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות
- משאירים את התנור דולק ובינתיים מכינים את המרנג
- בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את סוכר
- ממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב ומבריק.
הרכבת העוגה:
- מפזרים את השוקולד מעל הבצק האפוי ומניחים את המרנג בזהירות מעל השוקולד ומשטחים הייטב
- מכניסים חזרה לתנור ל10 דקות נוספות.
- מצננים מעט ואוכלים בהנאה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות