עם הגזר מעל
מתכון לגפילטע פיש בטעם פיקנטי כשר לפסח
מתכון נהדר וכשר לפסח לכל חובבי הגיפלטע פיש, מתכון פיקנטי ומלא טעם שתתענגו על כל ביס, מתאים לסעודות החג או שבת
- נועם זיגדון
- י"ב ניסן התשפ"ג
- 1 תגובות
גפילטע פיש בטעם פיקנטי כשר לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לגפילטע פיש בטעם פיקנטי כשר לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לגפילטע פיש בטעם פיקנטי כשר לפסח:
לקציצות:
- 700 גרם דג מוסר מפולט וטחון (ניתן להמיר את הדג בדניס / לברק / סלומון או כל מה שאוהבים)
- 1 בצל בנוני מגורד בפומפייה
- 1 גזר בנוני מגורד בפומפייה דקה
- ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה L
- ½ כוס קמח מצה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
לציר מרק:
- 1 ליטר מים
- 4 גזרים פרוסים לעיגולים
- 2 גבעולי כרפס קצוץ
- 3-4 עלי דפנה
- פלפל אנגלי
- 3 כפות שמן
- ¼ כפית כורכום
אופן ההכנה לגפילטע פיש בטעם פיקנטי כשר לפסח:
הכנת הקציצות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים לקציצות ומערבבים הייטב עד לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים קציצות ומועכים אותן מעט מניחים בצד ומכינים ציר מרק
הכנת ציר המרק:
- מכניסים לסיר רחב את הגזר, הכרפס ועלי הדפנה, יוצקים פנימה את המים ומתבלים
- מבשלים במשך כרבע שעה ומכניסים את קציצות הדגים פנימה
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ35 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות