כ-12 דקות אפייה
מתכון לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח
מתכון נהדר לעוגיות מוצלחות וטעימות כשרות לפסח, מתאימות כנשנוש מתוק לכל עת ובמיוחד כשמתחשק להתפנק עם כוס קפה
- אתי זוהר
- י"א ניסן התשפ"ג
לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח:
- 3 כוסות בוטנים קלויים טחונים
- 1 כוס סוכר רגיל
- 2+1/2 ביצים
- 1/4 כפית ממרח תמרים
- קמצוץ אבקת אפיה (פחות מרבע כפית)
- 1/2 כפית קינמון
- קמצוץ ציפורן (לא חייב)
- 1.5 עד 2 כפות קמח מצה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לעוגיות רעידת אדמה בוטנים כשרות לפסח:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד אבקת הסוכר ומערבבים היטב עד לאיחוד (העיסה צריכה להיות מעט דביקה)
- מכניסים את העיסה למקפיא למשך כ 15 דקות
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים כל כדור באבקת סוכר
- מניחים כל כדור במנג'ט ומניחים על תבנית התנור
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ12 דקות או עד שרואים שהעוגיות מתפקעות, ממתינים דקה שתיים ומוציאים מיד
- לא להשאיר מעבר לזמן כי הן מתייבשות
- מוציאים מהתנות ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות