מתכון לקראפ צרפתי כשר לפסח
את המתכון הזה אל תפספסו, מתכון לקראפ צרפתי מוצלח וטעים כשר לפסח שתוכלו להכין בקלות ולמלא בכל מה שתחפצו, לא תפסיקו לקצור מחמאות
- נועם זיגדון
- י"א ניסן התשפ"ג
קראפ צרפתי כשר לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לקראפ צרפתי כשר לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לקראפ צרפתי כשר לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1+1/2 כוסות חלב
- 3/4 כוס קורנפלור
- 3/4 כוס קמח מצה
- 2 כפות שמן
- תמצית וניל
- 4 כפות סוכר
- 4 ביצים
אופן ההכנה לקראפ צרפתי כשר לפסח:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים - עדיף במיקסר
- מחממים מחבת ומשמנים אותה במעט ספריי שמן / שמן
- יוצקים מעט מהבלילה לתוך המחבת ומשטחים את הבלילה הייטב לכל הכיוונים על כל קוטר המחבת על ידי תנועות סיבוביות של המחבת.
- מטגנים כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת
- מורחים שוקולד אהוב מפזרים אגוזים קצוצים, פקאנים מסוכרים או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות