מתכון לפשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח
מתכון מוצלח לפשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח, מתאימה לכל ימות השבוע, לשבתות וחגים לצד כל מנה שתבחרו
- מירב מלכה
- ה' ניסן התשפ"ג
פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח / מירב מלכה.
המצרכים לפשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח:
- 7 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה.
- צרור כוסברה קצוצה.
- 1 ביצה קשה חתוכה לקוביות
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 לימון סחוט
- 1 אבקת אפיה (לא חובה)
- 6 ביצים מופרדות
אופן ההכנה לפשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח:
- בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המעוכים לפירה ומוסיפים את הכוסברה והביצה הקשה
- מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל שחור, שמן, לימון ואבקת אפייה
- מערבבים הכל הייטב עד לאיחוד
- בכלי נפרד מקציפים את החלבונים לקצף יציב
- את החלמונים מוסיפים לתערובת הפירה ומערבבים היטב, מוסיפים את הקצף לתערובת הפירה ומערבבים היטב לאיחוד.
- מרפדים תבנית עגולה קוטר 22 ומשמנים אותה היטב.
- מעבירים את הבלילה של הפשטידה לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 40 דקות
- מגבירים את מעלות התנור ל200 ואופים כ 10 דקות נוספות לקבלת שיזוף.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות