מתכון לסופלה כשר לפסח מוצלח
מתכון מוצלח לעוגת סופלה כשרה לפסח ומוצלחת, מתאים כקינוח לכבוד סעודת החג, לא יאמינו שמתכון של פסח יכול להיות טעים ומוצלח כל כך
- מירב מלכה
- ד' ניסן התשפ"ג

סופלה כשר לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לסופלה כשר לפסח / מירב מלכה
המצרכים לסופלה כשר לפסח:
- 200 גרם שוקולד מריר (2חבילות)
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים שלימות
- 1/2 כוס סוכר
- 3/4 כוס קורנפלור
- מטבעות שוקולד לבן
אופן ההכנה לסופלה כשר לפסח:
- ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב
- מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים היטב
- מוסיפים גם את הקורנפלור ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
- שופכים את הבלילה למאפינס ומטביעים בכל אחד מטבע שוקולד לבן
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180°ואופים במשך 8 דקות בדיוק
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות