מתכון ללחמניות נקניקיה מוצלחות
מתכון מוצלח ללחמניות נקניקיה ביתיות שמתאימות במיוחד לערב פסח, כשמתחשק להתפנק על מאפה ביתי ולא מלכלך המתאים כארוחת צהרים, ערב או בוקר ואהוב על כולם
- חני לוין
- ד' ניסן התשפ"ג
לחמניה עם נקניקיה צילום: freepik
מתכון ללחמניות נקניקיה מוצלחות
המצרכים ללחמניות נקניקיה מוצלחות:
- 1 ק"ג קמח
- 2כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 1/2 כוס שמן
- 5 כוסות מים פושרים (יותר קרוב ל - חם)
- נקניקיות
- אופציה: קטשופ / רוטב פיצה
- לציפוי – ביצה טרופה ושומשום
אופן ההכנה ללחמניות נקניקיה מוצלחות:
- בקערה מכניסים את הקמח והמלח ומערבבים היטב
- מוסיפים את הסוכר והשמרים ומערבבים היטב
- מוסיפים גם את המים ושמן ומתחילים ללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד
- מכסים את הקערה בניילון ומעל מגבת ומניחים להתפחה במשך כשעה
- לאחר שעה מרדדים מלבן מהבצק וחותכים רצועות בעובי 2 סנטימטר
- מלפפים כל נקניקיה ברצועת בצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה נאה
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד קטשופ או רוטב פיצה
בהצלה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות