מתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים
מחפשים מתכון מוצלח עבור מאפה לפתוח אתו את הבוקר? קבלו מתכון למאפה מבצק עלים במלית של תערובת תפוחים משובחת וטעימה
- אתי זוהר
- א' ניסן התשפ"ג

מאפה בצק עלים במילוי תפוחים צילום: אתי זוהר
מתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים / אתי זוהר
המצרכים למאפה בצק עלים במילוי תפוחים:
- 1 חבילת בצק עלים
למילוי:
- 5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות צימוקים (אופציונלי)
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כף פודינג וניל
- 1 או 2 כפות של פירורי ביסקוויטים
אופן ההכנה למאפה בצק עלים במילוי תפוחים:
- בסיר מכניסים את כל מרכיבי המילוי מלבד הביסקוויטים ומבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב תמידי (לא לעזוב את הסיר כדי שלא ישרף)
- מבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך מעט ושרוב הנוזלים מתחילים להצטמצם מעט
- מוסיפים כף או שניים של פירורי ביסקוויט, מערבבים היטב ומקררים .
- פותחים את בצק העלים וחותכים אותו לריבועים .
- מניחים כף מהמילוי וסוגרים לצורת מעטפה או לצורה כמו בתמונה המצורפת
אופן מילוי המאפה. קרדיט: אתי זוהר.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב
- מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות