מלא טעם
מתכון לבלונז פתיתים עסיסי וטעים
מחפשים ארוחת צהריים בסיר אחד? קבלו מתכון מעולה לבלונז פתיתים בתיבול מושלם ומלא טעם, הילדים יעופו על זה
- חני לוין
- כ"ג אדר התשפ"ג
בלונז פתיתים צילום: חני לוין
מתכון לבלונז פתיתים עסיסי וטעים
המצרכים לבלונז פתיתים עסיסי וטעים:
- 1/2 חב' פתיתים
- 500 גר' בשר טחון
- 1 בצל קצוץ
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט פפריקה
- מעט כמון
- מעט תבלין על האש
- מעט תבלין לגריל
- מעט תבלין לפרגיות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה לבלונז פתיתים עסיסי וטעים:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הבשר טחון והתבלינים ומערבבים הייטב עד שכל הבשר מתפורר
- מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים שנית
- מבשלים תוך ערבוב תמידי עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים מים רותחים ומערבבים שוב.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים במשך 20 דקות ומוסיפים את הפתיתים
- מערבבים שוב ומכסים את הסיר
- מבשלים במשך 20 דקות נוספות עד לבישול מלא של הפתיתים.
- מכבים את האש ומגישים עם פרוסות עגבנייה וסיגרים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות