מתכון לעוגת שוקובו אישית כשרה לפסח
מתכוננים לפסח? הנה לכם מתכון שכדאי לשמור ולהכין לכבוד החג המתקרב, עוגת שוקובו אישית מצופה בפירורים ומעניקה טעם משובח ומלא עניין
- נועם זיגדון
- כ"ב אדר התשפ"ג
עוגת שוקובו אישית כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שוקובו אישית כשרה לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שוקובו אישית כשרה לפסח:
- ½ קופסת ממרח שוקולד אהוב
לעוגה:
- 3 ביצים M
- 1/2 כוס סוכר
- קורט מלח
- 1/2 כפית תמצית שקדים
- 2 כוסות שקדים טחונים
- 1 כף גדושה קורנפלור
- 1/2 שקית אבקת אפיה
לקצפת:
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
- 1 כף סוכר
אופן ההכנה לעוגת שוקובו אישית כשרה לפסח:
- מכניסים לשקית זילוף את ממרח השוקולד, ממלאים בתבנית סיליקון כדורים קטנים, ומכניסים למקפיא
הכנת העוגה:
- בקערה, מקציפים את הביצים עם הסוכר, התמצית שקדים והמלח עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
- מפסיקים את פעולת המיקסר ובתנועת קיפול מוסיפים את הקורנפלור, אבקת האפיה והשקדים הטחונים, מערבבים באיטיות עד לאיחוד.
- יוצקים לתבנית בנונית משומנת
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-10 דקות
- מוציאים מהתנור ומקררים היטב
- בעזרת קורצן עגול, קורצים 15 עיגולים, את שאריות העוגה מפוררים לפרורים ומניחים בקערה.
הכנת הקצפת:
- בקערה, מכניסים את מצרכי הקצפת ומקציפים הייטב עד לקבלת קצף יציב
אופן הרכבת העוגה האישית:
- על בסיס כל עוגייה מניחים כדור שוקולד קפוא, סביבו מזלפים קצפת ומגלגלים בפירורים.
- אופן הרכבת העוגה האישית - נועם זיגדוןאופן הרכבת העוגה האישית - נועם זיגדון
- מניחים בתבנית ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות