מתכון לפסטלים קריספיים ממולאים בשר
הנשנוש הכי טעים שיש ליום שישי, פסטלים ביתיים קריספיים והכי מוצלחים שיש, ממולאים בתערובת בשר משובחת וביצה קשה ומעניקים את טעמם המיוחד לקציצה מלאת עניין
- אתי זוהר
- ט"ז אדר התשפ"ג
פסטלים קריספיים ממולאים בשר צילום: אתי זוהר
מתכון לפסטלים קריספיים ממולאים בשר / אתי זוהר
המצרכים לפסטלים קריספיים ממולאים בשר:
- 7 תפוחי אדמה גדולים אדומים (מבושלים עם הקליפה)
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל קצוץ
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 3 ביצים קשות (אופציונלי)
- מלח
- פלפל שחור
- קינמון
- כמון
אופן ההכנה לפסטלים קריספיים ממולאים בשר:
- מצננים את תפוחי האדמה לאחר הבישול, מקלפים ומרסקים אותם לפירה רך
- מוסיפים לפירה מעט מלח ופלפל שחור ולשים בידיים עד לקבלת פירה חלק וללא גושים.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הבשר, הפטרוזילה, מלח, פלפל שחור, כפית גדושה קינמון וחצי כפית כמון שטוחה.
- מערבבים היטב ומבשלים כ8 דקות תוך ערבוב תמידי
- מורידים מהאש ומצננים מספר דקות עד לקירור
- את הביצים הקשות חותכים לרבעים (לא חובה )
- משמנים את הידיים מעט, לוקחים חופן מהפירה, משטחים על היד ומניחים במרכז הפירה כף ממילוי הבשר ורבע ביצה וסוגרים הייטב מהצדדים כלפי פנים ומגלגלים לקציצה .
- מכינים את כל הפסטלים ומניחים בצד על נייר אפיה/תבנית.
- טובלים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
- מוציאים על צלחת הגשה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות