י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
תוספת לסעודת החג

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן

תוספת קלה הכנה ותמיד מתקבלת טוב בכל סעודה, חצאי מיני תפוחי אדמה צלויים בתנור בתיבול מושלם ומלא טעם

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן
תפוחי אדמה פיריזאן צילום: אפרת ושדי

מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן / אפרת ושדי

המצרכים לתפוחי אדמה בפריזיאן:

  • תפו"א קטנים
  • שמן
  • שיניי שום שלמות (כמה שאוהבים)
  • 1 כפית שום כתוש
  • רוזמרין טרי
  • טימין יבש
  • מעט מלח
  • מעט פלפל גרוס

אופן ההכנה לתפוחי אדמה בפריזיאן:

  1. שוטפים את התפוחי אדמה הקטנים עם הקליפה וחוצים לשניים,
  2. מעבירים לקערה ושופכים לתוכה את השמן ויתר התיבול ומעסים היטב,
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך 40 דקות או עד להתרכבות
  4. לקראת סיום האפייה מעלים לחום 250° עד להשחמה יפה של תפוחי האדמה.
  5. מגישים כתוספת בכל סעודה

בהצלחה רבה ובתאבון

תפוחי אדמה מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}