תוספת לסעודת החג
מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן
תוספת קלה הכנה ותמיד מתקבלת טוב בכל סעודה, חצאי מיני תפוחי אדמה צלויים בתנור בתיבול מושלם ומלא טעם
- אפרת ושדי
- י"ג אדר התשפ"ג
תפוחי אדמה פיריזאן צילום: אפרת ושדי
מתכון לתפוחי אדמה בפריזיאן / אפרת ושדי
המצרכים לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- תפו"א קטנים
- שמן
- שיניי שום שלמות (כמה שאוהבים)
- 1 כפית שום כתוש
- רוזמרין טרי
- טימין יבש
- מעט מלח
- מעט פלפל גרוס
אופן ההכנה לתפוחי אדמה בפריזיאן:
- שוטפים את התפוחי אדמה הקטנים עם הקליפה וחוצים לשניים,
- מעבירים לקערה ושופכים לתוכה את השמן ויתר התיבול ומעסים היטב,
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך 40 דקות או עד להתרכבות
- לקראת סיום האפייה מעלים לחום 250° עד להשחמה יפה של תפוחי האדמה.
- מגישים כתוספת בכל סעודה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות