למשלוח מנות יוקרתי
מתכון לרולדה רכה ומרשימה
מתכון נהדר לרולדה מרשימה ויוקרתית שמתאימה גם כתוספת מיוחדת למשלוח מנות לכל אלו שאוהבים להשקיע
- אפרת ושדי
- י"ג אדר התשפ"ג
רולדת שוקולד צילום: אפרת ושדי
מתכון לרולדה רכה ומרשימה / אפרת ושדי
המצרכים לרולדה רכה ומרשימה:
- 4 ביצים מופרדות
- 1/2 כוס סוכר
- 2 + 1/2 כפות קקאו
- 1/2 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- למילוי קרם:
- 1 שמנת מתוקה 32% להקצפה
- 1 כוס חלב סויה אלטרנטיב
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גר)
- 1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה לרולדה רכה ומרשימה:
- מפרידים את הביצים
- בקערת המיקסר מכניסים את החלבונים ומתחילים להקציף, מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד לקבלת קצץ יציב,
- לאחמ"כ מוסיפים את החלמונים, שמן, אבקת אפיה, וקמח ומפעילים שוב את המיקסר על מהירות הכי נמוכה רק עד לקבלת מרקם חלק ויציב,
- מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה משומן מעט, ומשטחים הייטב
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך 10 דקות
- מוציאים את העוגה, ומגלגלים אותה בעדינות יחד עם נייר האפייה, ממתינים מעט ופותחים את הרולדה בחזרה, מניחים מעל מגבת שתכסה את הרולדה ומניחים להצטננות,
הכנת קרם למילוי:
- בקערת המיקסר מכניסים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, חלב סויה והאבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
ההרכבה:
- לאחר צינון מוחלט של העוגה מורחים שכבת קרם ומגלגלים לרולדה
- מכניסים את הרולדה להקפאה עד להתייצבות מוחלטת.
ציפוי הרולדה:
- ממיסים 1 שוקולד מריר ו1 חמאת קקאו (250 גר') מוסיפים שברי שקדים קלויים וגרוסים, מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את תערובת השוקולד על הרולדה הקפואה כך שהיא תהיה מצופה מכל הכיוונים ומכניסים להקאה עד להתייצבות.
- מזלפים מעל שושני קצפת ומניחים קישוטי שוקולד אהובים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות