מתכון לכרובית מטוגנת בטמפורה
מתכון נהדר לנשנוש מוצלח, כרובית מטוגנת הטבולה בטמפורה נפלאה המעניקה לה קריספיות מיוחדת והכי טעימה שיש, מתאימה כתוספת לכל ארוחה שתבחרו
- אתי זוהר
- ה' אדר התשפ"ג
כרובית מטוגנת בטמפורה צילום: אתי זוהר
מתכון לכרובית מטוגנת בטמפורה / אתי זוהר
המצרכים לכרובית מטוגנת בטמפורה:
- פרחי כרובית קפואים (אם מכינים כרובית משקית קפואה אין צורך לשלוק)
(מי שמכין מכרובית טרייה יש צורך לשלוק במשך 10 דקות)
לבלילה:
- 1 כוס קמח
- 1 + 1/4 כוסות סודה מוגזת (יש להוסיף לפי הצורך)
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- מעט כמון
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט צ'ילי חריף
- מעט מלח
- מעט שום גבישי
אופן ההכנה לכרובית מטוגנת בטמפורה:
- בקערה, מערבבים את כל מצרכי הבלילה ומוסיפים סודה לפי הצורך, צריך להיות מרקם כמו טחינה.
- מצפים את פרחי הכרובית בקמח ולאח"מ בבלילת הטמפורה
- מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את פרחי הכרובית עד להשחמה נאה.
- מוציאים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות