י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון לכרובית מטוגנת בטמפורה

מתכון נהדר לנשנוש מוצלח, כרובית מטוגנת הטבולה בטמפורה נפלאה המעניקה לה קריספיות מיוחדת והכי טעימה שיש, מתאימה כתוספת לכל ארוחה שתבחרו

מתכון לכרובית מטוגנת בטמפורה
כרובית מטוגנת בטמפורה צילום: אתי זוהר

מתכון לכרובית מטוגנת בטמפורה / אתי זוהר

המצרכים לכרובית מטוגנת בטמפורה:

  • פרחי כרובית קפואים (אם מכינים כרובית משקית קפואה אין צורך לשלוק)

(מי שמכין מכרובית טרייה יש צורך לשלוק במשך 10 דקות)

לבלילה:

  • 1 כוס קמח 
  • 1 + 1/4 כוסות סודה מוגזת (יש להוסיף לפי הצורך)
  • 1/4 כפית אבקת אפיה
  • מעט כמון
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • מעט צ'ילי חריף
  • מעט מלח
  • מעט שום גבישי

אופן ההכנה לכרובית מטוגנת בטמפורה:

  1. בקערה, מערבבים את כל מצרכי הבלילה ומוסיפים סודה לפי הצורך, צריך להיות מרקם כמו טחינה.
  2. מצפים את פרחי הכרובית בקמח ולאח"מ בבלילת הטמפורה
  3. מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את פרחי הכרובית עד להשחמה נאה.
  4. מוציאים ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון כרובית כרובית מטוגנת טמפורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}