סלט עסיסי ובריא
מתכון לפרחי כרובית צלויה עם טחינה ועלי נענע
סלט עסיסי וטעים של פרחי כרובית צלויה הנאפית בתור עם תביליני הבית ומוגשת בזילוף של טחינה ירוקה, לימון סחוט ועלי נענע טריים
פרחי כרובית צלויה עם טחינה ועלי נענע צילום: אפרת ושדי
מתכון לפרחי כרובית צלויה עם טחינה ועלי נענע / אפרת ושדי
המצרכים לפרחי כרובית צלויה עם טחינה ועלי נענע:
- 1 כרובית
- שמן זית
- גרגירי חומוס מבושלים
- פפריקה מתוקה
- מלח גס
- טחינה ירוקה
- לימון סחוט
- עלי נענע טרייה
אופן ההכנה לפרחי כרובית צלויה עם טחינה ועלי נענע:
- מכניסים את הכרובית לתוך כלי מתאים ומכניסים למיקרוגל למשך 10 דקות
- מוציאים מהמיקרוגל ומפרידים את הכרובית לפרחים יפים
- מניחים את פרחי הכרובית על תבנית גדולה ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות
- מוסיפים גרגירי חומוס מבושלים, פפריקה מתוקה ומלח גס ומערבבים היטב
- לאחר שכל הפרחים מצופים היטב, (אין צורך להוסיף מים) מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כ-20-30 דקות או עד להתרככות
- מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות קלה
- בהגשה, מזלפים טחינה ירוקה מעל, מעט לימון סחוט ועלי נענע טרייה
- מגישים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות