מעורר תאבון
הכי טעים שיש: מתכון לאורז עם עגבניות ופרוסות חציל
אורז כזה עוד לא טעמתם, שילוב של פרוסות עגבנייה ופרוסות חציל מטוגן המתבשלות יחד עם אורז המתובל בטוב טעם מעניק לכם מנת צהריים משביעה ומיוחדת
- חני לוין
- כ"ה שבט התשפ"ג
אורז עם עגבניות וחצילים צילום: ורד כהן
מתכון לאורז עם עגבניות ופרוסות חציל / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לאורז עם עגבניות ופרוסות חציל:
- 1 חציל חתוך פרוסות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 3 כוסות אורז
- מלח
- אבקת מרק עוף
- מעט כורכום
- מעט כמון
- 5 כוסות מים רותחים
- 1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
- 3 גבעולי כוסברה
אופן ההכנה לאורז עם עגבניות ופרוסות חציל:
- מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את פרוסות החצילים.
- מוציאים את פרוסות החצילים לקערה עם נייר סופג ומכניסים את הבצל הקצוץ לסיר עם השמן בו טוגנו החצילים.
- מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את האורז והתבלינים.
- מערבבים היטב ומוסיפים את המים, מערבבים היטב ומוסיפים את גבעולי הכוסברה.
- מסדרים את פרוסות העגבנייה בצורה אחידה על האורז ומעל העגבנייה מסדרים את פרוסות החציל המטוגנות.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ20 עד 25 דקות, או עד לבישול מלא של האורז.
- מוציאים מהאש ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות