מתכון לחיתוכיות גבינה ופיסטוק בהגשה יוקרתית
אוהבים עוגות גבינה? קבלו אחת קלה להכנה אבל בהגשה שתשדרג לכם את כל העניין, חיתוכיות גבינה בשילוב קרם ושברי פיסטוק
- אפרת ושדי
- י"א שבט התשפ"ג
חיתוכיות גבינה ופיסטוק בהגשה יוקרתית צילום: אפרת ושדי
מתכון לחיתוכיות גבינה ופיסטוק בהגשה יוקרתית / אפרת ושדי
המצרכים לחיתוכיות גבינה ופיסטוק בהגשה יוקרתית:
לשכבת הבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים
- 125 גרם חמאת ממומסת
למלית:
- 625 גרם גבינה לבנה תנובה 9%
- 90 גרם גבינת שמנת נפוליאון
- גביע שמנת חמוצה ( 200 גר')
- 250 גר' סוכר
- 4 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל / מחית וניל
לקישוט:
- 1 שמנת להקצפה
- מחית פיסטוק טהורה
אופן ההכנה לחיתוכיות גבינה ופיסטוק בהגשה יוקרתית:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- במעבד מזון או בבלנד מפוררים את הביסקוויטים לפירורים דקים.
- מוספים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
- משטחים את תערובת הפירורים על התבנית המרופדת בנייר אפייה
- מהדקים הייטב ומכניסים לאפייה קצרה במשך כ 10 דקות
הכנת המלית:
- בקערת המיקסר מקציפים 4 ביצים עם הסוכר לקציפה תפוחה, לאחר מכן מוסיפים את הגבינות והווניל ומערבבים היטב בתנועות קיפול.
- מוציאים את התבנית מהתנור ויוצקים מעל את תערובת הגבינות
- אופים את העוגה במשך כ45-60 דקות עד להזהבה.
- לאחמ"כ מוציאים את העוגה, מצננים היטב ומעבירים לקירור מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות יפות, עיגולים או כל צורה שאוהבים
לקישוט:
- מקציפים את השמנת להקצפה ומחלקים אותה לשניים בחצי מהקצפת מוסיפים מעט מחית פיסטוק ומערבבים באיטיות.
- מעבירים את שני הקצפות לשקיות זילוף ומזלפים מעל העוגות האישיות.
- מגישים עם שברי פיסטוקים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות