מתכון למרק חרירה חם וטעים
מתכון למרק מנחם וטעים במיוחד, מרק חרירה מתובל בטוב טעם ומשולב במגוון ירקות עם אטריות דקות המעניקות את הטעם המושלם למנה משביעה ומוצלחת
- אפרת ושדי
- י"א שבט התשפ"ג
מרק חרירה צילום: אפרת ושדי
מתכון למרק חרירה חם וטעים / אפרת ושדי
המצרכים למרק חרירה חם וטעים:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 שיניי שום כתושות
- 1 כוס חומוס מושרה (אפשר משימורים או סנפרוסט)
- 1/2 כוס עדשים חומות / ירוקות
- 2 כפות עגבניות מרוסקות
- כ- 6 כוסות מים רותחים
- חופן אטריות דקות
- 1 לימון סחוט
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית כמון
- 1 כף אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה למרק חרירה חם וטעים:
- מחממים סיר עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים
- מוסיפים את הסלרי הקצוץ, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים וממשיכים לטגן עוד כ 2 דקות
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים
- מוסיפים את החומוס והעדשים ומערבבים
- מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומטגנים כדקה
- מוסיפים את המים החמים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-שעה עד שהחומוס והעדשים מתרככים.
- מוסיפים חופן אטריות ומבשלים עוד 5 דקות
- לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים ומכבים את האש
- מגישים עם קרוטונים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות