הכי מתאים היום
מתכון למרק גריסי פנינה ומבחר ירקות
מה יותר טוב מארוחת צהרים עם מרק חם ביום סגריר וקריר, קבלו מתכון למרק ירקות עסיסי עם גריסי פנינה וגבעולי סלרי המעשירים את המרק ומעניקים לו טעם משובח יותר
- אתי זוהר
- י' שבט התשפ"ג
מרק גריסי פנינה וירקות צילום: אתי זוהר
מתכון למרק גריסי פנינה ומבחר ירקות / אתי זוהר
המצרכים למרק גריסי פנינה ומבחר ירקות:
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 גזרים / בטטה חתוכים לקוביות
- 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
- 3 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים גס
- 1 כוס גריסי פנינה
- כורכום
- מלח
- פלפל לבן
- 1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה למרק גריסי פנינה ומבחר ירקות:
- את גריסי הפנינה מכניסים לקערה ומכסים במים, משרים אותם במשך כ 10 דקות או יותר
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה נאה
- מוסיפים את יתר הירקות מלבד עלי הסלרי וצורבים גם אותם יחד עם הבצל השחום עד שהגזר ותפוחי אדמה והסלרי מקבלים צבע מעט שחום.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד שהירקות מקבלים את הצבע מהתיבול
- שוטפים את הגריסים ומסננים אותם הייטב
- מוסיפים גם אותם לירקות שטוגנו ומכסים הכל במים רותחים
- מוסיפים את עלי הסלרי למים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית במשך כארבעים דקות
- לקראת הסוף מוסיפים מעט כוסברה ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות