נשנוש בריא
מתכון לשומשומיות מוצלחות וטעימות
מתכון לנשנוש טעים ובריא, קל להכנה ומהיר של שומשומיות מוצלחות וטעימת שפשוט לא תפסיקו לאכול אותן
- עליזה עליון
- ח' שבט התשפ"ג
שומשומיות צילום: עליזה עליון
מתכון לשומשומיות מוצלחות וטעימות / עליזה עליון
המצרכים לשומשומיות מוצלחות וטעימות:
כמות: 35 יחידות
- 2 כוסות סומסום
- 2 חלבונים
- קורט מלח
- 4 כפות סוכר (אפשר סוכר חום בהיר)
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה לשומשומיות מוצלחות וטעימות:
- בקערה מערבבים הייטב כל המצרכים עד שנוצרת עיסה דלילה (שלא יישארו גושי סוכר)
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומורחים מעט מאוד שמן (שלא ידבק)
- ממלאים חצי כף מהתערובת ומניחים על הנייר אפיה במרווחים
- בעזרת גב הכפית מעצבים צורת עיגול דק
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים כ10 עד 12 דקות או עד להזהבה יפה
- אין לגעת בעוגיות עד לצינון מוחלט (אחרת הן יתפרקו)
טיפ: ניתן למרוח את כל התערובת על מגש ולהדק דק דק ולאח"מ להכניס לאפייה ובסיום לחתוך לריבועים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות