נשנוש מתוק
מתכון לעוגיות מרוקאיות ללא מרגרינה
העוגיות המסורתיות במתכון מוצלח ללא מרגרינה, טעים וגם בריא יותר, מתאימות כנשנוש מתוק לכל עת
- חני לוין
- ז' שבט התשפ"ג
עוגיות מרוקאיות ללא מרגרינה צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגיות מרוקאיות ללא מרגרינה / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות מרוקאיות ללא מרגרינה:
כוס מדידה: ח"פ לשתיה חמה
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 1/4 רבע כוס קוקוס
- 1/4 רבע כוס שומשום
- 1/2 חצי כוס מיץ פירות טרופיים/תפוזים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1/4 + 2 כוסות קמח
אופן ההכנה לעוגיות מרוקאיות ללא מרגרינה:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים בזה אחר זה ומערבבים היטב, את הקמח מכניסים פנימה בהדרגה
- לשים הייטב עד למרקם רך ולא נוקשה
- מעבירים את העיסה לתוך שקית זילוף עבה עם צנתר כוכב ומזלפים עוגיות על גבי נייר אפיה במרווחים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות