מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי
נהדר לארוחת צהריים: קבלו מתכון לשניצלים ממולאים בתערובת ירקות עשירה ומשובחת, מצופים בפירורי לחם ונותנים לכם שלמות לארוחה בשרית מפנקת
- חני לוין
- א' שבט התשפ"ג
שניצל במילוי ירקות צילום: אתי זוהר
מתכון לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי / אתי זוהר
המצרכים לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- 6 חתיכות שניצל פרוס דק
לירקות:
- 1 כוס רצועות דקות גזר
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 כוס פטריות קצוצות
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין שווארמה
לציפוי:
- ביצה טרופה
- פירורי לחם
אופן ההכנה לשניצל במילוי ירקות ובציפוי קריספי:
- מטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הפטריות ורצועות הגזר,
- מקפיצים מספר דקות ומוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ותבלין שווארמה
- מערבבים היטב ומכבים את האש
- מצננים היטב את תערובת הירקות
- לוקחים חזה עוף פרוס דק, מניחים מתערובת המלוי בקצה ומגלגלים לגליל
- אופן מילוי השניצלים. קרדיט: אתי זוהר
- מצפים את הרולים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום
- מרססים על כל שניצל תרסיס שמן ומכניסים לנינגה לתוכנית אייר פארי ל12 דקות או עד הזהבה.
- הופכים לצד השני לעוד 5 דקות ומוציאים.
- ניתן גם לטגן בשמן עמוק
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות