לארוחת ערב
מתכון לתפודים מעוכים בתיבול מושלם
מוצלח לארוחת ערב: מתכון קל וטעים של תפוחי אדמה מעוכים המתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם ארוחה קלילה ומושלמת
- חני לוין
- א' שבט התשפ"ג

תפוחי אדמה מעוכים צילום: אתי זוהר
מתכון לתפודים מעוכים בתיבול מושלם / אתי זוהר
המצרכים לתפודים מעוכים בתיבול מושלם:
- 16 תפוחי אדמה בינוניים
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית גריל עוף
- 1/4 כפית פפריקה
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית רוטב טריאקי / סויה
- 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה לתפודים מעוכים בתיבול מושלם:
- מבשלים את תפוחי האדמה במים עם כף מלח במשך כ 25 דקות עד לריכוך (חשוב שלא יתרכך מידי)
- מסננים היטב את תפוחי האדמה מהמים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- לאחר צינון מלא של תפוחי האדמה מועכים מעט כל תפוח אדמה בנפרד.
- בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לקבלת רוטב אחיד
- מברישים כל תפוח אדמה ברוטב משני הצדדים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להזהבה וקירמול התפודים .
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות