לא תפסיקו לנשנש
מתכון לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב
אוהבים קרקרים ביתיים? את המתכון הזה אסור לכם לפספס, קרקרים המשולבים בכל טוב ופשוט לא תפסיקו לנשנש אותם
- חני לוין
- כ"ה טבת התשפ"ג

קרקרים ממכרים מלאים כל טוב צילום: אתי זוהר
מתכון לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב / אתי זוהר
המצרכים לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב:
- 1 כוס קוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה
- 1 כוס קמח חומוס / רגיל
- ¼ כוס גרעיני חמנית
- ¼ כוס גרעיני דלעת
- 2 כפות שומשום רגיל / שחור
- 2 כפות זרעי פשתן
- 1.5 כפיות מלח
- ¼ כוס שמן זית
- 1.5 כוסות מים (יש להוסיף לפי הצורך)
אופן ההכנה לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב:
- בקערה מכניסים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב
- מוסיפים את המצרכים הרטובים בזה אחר זה ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דלילה, אם יש צורך מוסיפים עוד מים (העיסה צריכה להיות כמו מרקם של תחינה)
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ושופכים פנימה את התערובת
- משטחים הייטב לגובה של 2-3 מ"מ, שלא יהיה מידי גבוה.
- מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ12 דקות
- מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים.
- מכניסים שוב לתנור ואופים עוד 15-17 דקות או עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות