לסעודת מלווה מלכה
מתכון לפיצת באגט הכי טעימה וקלה להכנה
מחפשים ארוחת ערב קלה ומהירה, אין כמו להכין פיצות באגט אישיות שכולם יתענגו עליהן, מתכון קל והכי מהיר שיש
- אפרת ושדי
- כ"א טבת התשפ"ג
באגט פיצה צילום: אפרת ושדי
מתכון לפיצת באגט הכי טעימה וקלה להכנה / אפרת ושדי
המצרכים לפיצת באגט הכי טעימה וקלה להכנה:
- 1 באגט
- רוטב פיצה / קטשופ
- גבינה צהובה
- רצועות גמבה אדומה
- רצועות גמבה צהובה
- טבעות בצל סגול
- פטרוזיליה
- אורגנו
אופן ההכנה לפיצת באגט הכי טעימה וקלה להכנה:
- חוצים את הבאגט לשני חצאים לאורך
- על כל חצי מורחים רוטב פיצה או קטשופ ומפזרים גבינה צהובה, מעל מניחים את רצועות הגמבות, הבצל ועלי פטרוזיליה ומפזרים אורגנו
- מעל הכל מניחים שוב קוביות גבינה צהובה
- מניחים את חצאי הבאגט המוכנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ7 דקות או עד שהגבינה צהובה נמסה.
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות