קינוח חגיגי
מתכון לרולדת שוקולד וקרם אוראו
רולדת שוקולד מוצלחת וטעימה הממולאת בקרם חלבי עם עוגיות אוראו המעניקות את הטעם והמראה המושלם לקינוח חגיגי חלבי
רולדת שוקולד וקרם אוראו צילום: freepik
מתכון לרולדת שוקולד וקרם אוראו
המצרכים לרולדת שוקולד וקרם אוראו:
לרולדת שוקולד:
- 4 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס קמח
- 1/4 כוס קקאו
- 1 אבקת אפיה
- קורט מלח
לקרם:
- 5 מיכל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס סוכר
- 1/3 כוס חלב
- 4 כפות פודינג ווניל
- 8 עוגיות אוראו טחונות גס
לזיגוג שוקולד:
- שוקולד לבן מומס
אופן ההכנה לרולדת שוקולד וקרם אוראו:
- מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים את הקמח והקקאו ומתחילים להקציף באיטיות עד לקבלת מרקם אחיד
- תוך הקצפה מוסיפים גם את אבקת האפייה וקורט מלח ומקציפים עד לקבלת בלילה חלקה.
- (מי שאוהב ניתן להוסיף אגוזים גרוסים או טחונים)
- מעבירים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה משומן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ12 דקות עד לאפייה מלאה.
- מוציאים, מגלגלים את הרולדה יחד עם נייר האפייה ומצננים היטב.
הכנת קרם אוראו:
- בקערה, מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, החלב והפודינג עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
- מוסיפים את העוגיות הגרוסות ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
הרכבת הרולדה:
- פותחים את הרולדה המגולגלת ומשטחים את קרם העוגיות.
- מגלגלים לרולדה בזהירות ומניחים על מגש.
- מזלפים פסים של שוקולד לבן מלמעלה ומכניסים להקפאה עד להגשה.
- מוציאים כ15 דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות