לכל ארוחה
מתכון ללימון ננסי מוחמץ
מתכון נהדר לתוספת מושלמת, לימון ננסי מוחמץ בהכנה ביתית, מתאים כתוספת לכריך, פריקסה או כסלט לכל ארוחה
- חני לוין
- ז' טבת התשפ"ג
לימון ננסי מוחמץ צילום: אתי זוהר
מתכון ללימון ננסי מוחמץ / אתי זוהר
המצרכים ללימון ננסי מוחמץ:
- 20 לימונים ננסיים
- 1 כף גדושה מלח
- מעט שבבי צ'ילי
- 1/4 כפית שמן זית
- 1/2 כפית סוכר
- 1 לימון סחוט
- 1 כפית חומץ
אופן ההכנה ללימון ננסי מוחמץ:
- נועצים את הלימונים עם מזלג ויוצרים בהם חורים
- מכניסים לצנצנת זכוכית, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים.
- מניחים על השיש למשך 3 ימים ובכל יום מנערים את הצנצנת.
- לאחר שלוש ימים מכניסים למקרר לעוד שבוע וחצי
- מגישים כתוספת לכריך, בתוך פריקסה, או סתם כנשנוש בתוך הארוחה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות