למלווה מלכה וראש חודש
מתכון לסביח מושלם בקלי קלות
מושלם לסעודה רביעית או כל ארוחת ערב אחרת, קבלו מתכון לסביח ביתי בקלי קלות, ממלוא בכל טוב ומעניק מנה משביעה ומוצלחת
- חני לוין
- ל' כסלו התשפ"ג
סביח צילום: אתי זוהר
מתכון לסביח מושלם בקלי קלות / אתי זוהר
המצרכים לסביח מושלם בקלי קלות:
- 1 מלוואח
- אריסה ביתית
- פרוסות חצילים מטוגנות
- פרוסות ביצה קשה
- פרוסות תפוח אדמה מבושל
- מלח
- פלפל שחור
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- טחינה גולמית
- 1 ביצה טרופה
- שומשום
אופן ההכנה לסביח מושלם בקלי קלות:
- לוקחים את המלוואח ומורחים עליו אריסה ביתית, מניחים את פרוסות החצילים, ביצה קשה ותפוחי האדמה
- מעל מפזרים מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה ומזלפים טחינה גולמית.
- מגלגלים לרול ארוך, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות או עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות