י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
תוספת מצוינת

מתכון לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה

מתכון נהדר וקל להכנה, בורגול עם בצל מטוגן המוקפץ יחד עם רצועות גר וגמבה המעניקים לו צבעוניות מיוחדת וטעם משובח

מתכון לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה
בורגול עם ירקות צילום: אתי זוהר

מתכון לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה / אתי זוהר

המצרכים לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה:

  • 1 כוס בורגול בינוני/דק
  • מים רותחים (כסנטימטר מעל הבורגול)
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 גזר גדול חתוך לרצועות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

מצרכים לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה:

  1. בקערה מכניסים את הבורגול והמים הרותחים ומערבבים היטב
  2. מכסים את הקערה טוב ומניחים בצד במשך 30 דקות
  3. בסיר שטוח מטגנים את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן.
  4. מוסיפים את רצועות הגזר והגמבה ומקפיצים היטב עד הזהבה
  5. מוסיפים את הבורגול המוכן ומערבבים על אש נמוכה למשך כ5 דקות.
  6. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומורידים מהאש.
  7. מגישים לצד אורז, שניצל או כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בורגול מתכון ירקות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}