תוספת מצוינת
מתכון לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה
מתכון נהדר וקל להכנה, בורגול עם בצל מטוגן המוקפץ יחד עם רצועות גר וגמבה המעניקים לו צבעוניות מיוחדת וטעם משובח
- חני לוין
- כ"ח כסלו התשפ"ג
בורגול עם ירקות צילום: אתי זוהר
מתכון לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה / אתי זוהר
המצרכים לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה:
- 1 כוס בורגול בינוני/דק
- מים רותחים (כסנטימטר מעל הבורגול)
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 1 גזר גדול חתוך לרצועות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
מצרכים לבורגול עם בצל, גזר ורצועות גמבה:
- בקערה מכניסים את הבורגול והמים הרותחים ומערבבים היטב
- מכסים את הקערה טוב ומניחים בצד במשך 30 דקות
- בסיר שטוח מטגנים את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן.
- מוסיפים את רצועות הגזר והגמבה ומקפיצים היטב עד הזהבה
- מוסיפים את הבורגול המוכן ומערבבים על אש נמוכה למשך כ5 דקות.
- מוסיפים מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומורידים מהאש.
- מגישים לצד אורז, שניצל או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות