מהמטבח העיראקי
מתכון ללביבות תפוחי אדמה – ערוק
מחפשים לביבות מוצלחות? קבלו מתכון לערוק – לביבות / קציצות תפוחי אדמה המשולבות בירק קצוץ ובצל המעניקים את הטעם המשובח והממכר לתוספת מושלמת
- נועם זיגדון
- כ' כסלו התשפ"ג
לביבות תפוחי אדמה – ערוק צילום: נועם זיגדון
מתכון ללביבות תפוחי אדמה – ערוק / נועם זיגדון
המצרכים ללביבות תפוחי אדמה – ערוק:
כ-15 קציצות
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 בצלים בינוניים
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 4 ביצים M
- 1 כף גדושה קמח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה ללביבות תפוחי אדמה – ערוק:
- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה ומפזרים עליהם מעט מלח
- מניחים בצד למשך כ- 5 דקות וסוחטים אותם הייטב מנוזלים
- מוסיפים את הפטרוזיליה, הקמח והביצים, מתבלים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק
- לוקחים כף גדושה מהתערובת ויוצקים לתוך השמן
- מטגנים את הלביבות משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
- מוציאים ומגישים לצד אורז, פתיתים או פסטה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות