ד' חשון התשפ"ה
05.11.2024
מהמטבח העיראקי

מתכון ללביבות תפוחי אדמה – ערוק

מחפשים לביבות מוצלחות? קבלו מתכון לערוק – לביבות / קציצות תפוחי אדמה המשולבות בירק קצוץ ובצל המעניקים את הטעם המשובח והממכר לתוספת מושלמת

מתכון ללביבות תפוחי אדמה – ערוק
לביבות תפוחי אדמה – ערוק צילום: נועם זיגדון

מתכון ללביבות תפוחי אדמה – ערוק / נועם זיגדון

המצרכים ללביבות תפוחי אדמה – ערוק:

כ-15 קציצות

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 בצלים בינוניים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 ביצים M
  • 1 כף גדושה קמח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה ללביבות תפוחי אדמה – ערוק:

  1. מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה ומפזרים עליהם מעט מלח
  2. מניחים בצד למשך כ- 5 דקות וסוחטים אותם הייטב מנוזלים
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה, הקמח והביצים, מתבלים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  4. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק
  5. לוקחים כף גדושה מהתערובת ויוצקים לתוך השמן
  6. מטגנים את הלביבות משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
  7. מוציאים ומגישים לצד אורז, פתיתים או פסטה ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קציצות לביבות תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}