קלה להכנה
מתכון לעוגת גבינה דמקה ביסקוויט שוקולד
מתכון לעוגת גבינה עם ביסקוויטים שוקולד, עוגה חלבית מרשימה וקלה להכנה מתאימה כקינוח לאחר הקידוש בשבת בבוקר או לכל ארוחה חלבית
- מירב מלכה
- ט"ו כסלו התשפ"ג
עוגת גבינה דמקה ביסקוויט שוקולד צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת גבינה דמקה ביסקוויט שוקולד / מירב מלכה
המצרכים לעוגת גבינה דמקה ביסקוויט שוקולד:
- 1 חב' ביסקוויטים מצופה שוקולד לבן
- 1 חב' ביסקוויטים מצופה שוקולד חלב
- 1 כוס נס קפה חמה (פשוט להכין נס קפה - חלב, מים רותחים, נס קפה וסוכר)
לקרם המילוי:
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 4 כפות פודינג וניל
- 4 כפות גבינת שמנת נפוליון
- 2 סוכר וניל
אופן ההכנה לעוגת גבינה דמקה ביסקוויט שוקולד:
- טובלים את הביסקוויטים שוקולד בנס קפה ומסדרים אחד חום אחד לבן.
- בקערה מקציפים היטב את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
- מוסיפים פנימה את גבינת השמנת והסוכר וניל ומערבבים באיטיות עד לאיחוד
- מזלפים 1/2 מכמות קרם הגבינה על שכבת הביסקוויטים הראשונה
- ומניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים אחד חום ואחד לבן לאחר שהם טבולים בנס קפה.
- לאח"מ מזלפים שכבה נוספת של קרם גבינה ומעל מסיימים עם שכבת הביסקוויטים הטבולים.
- שומרים בקירור עד להגשה ומתענגים.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות