מתכון לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף
מתכון מושלם לשווארמה דגים בשדרוג נהדר, עם טבעות בצל מטוגן קריספי ומיוחד שיעניק לכם יוקרה לארוחת דגים חגיגית
- נועם זיגדון
- ט"ו כסלו התשפ"ג
שווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף צילום: נועם זיגדון
מתכון לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף / נועם זיגדון
המצרכים לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף:
לשווארמה דגים:
- 5 דגי מושט ללא עור פרוס לרצועות
- 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות דקות
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 1 כף תבלין שוארמה
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 4 שיני שום כתוש
- 1 כפית כמון
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
לבצל מטוגן קריספי:
- 2 בצלים חצויים ופרוסים
- 2 כפות קמח
- 1 כף קורנפלור
- ½ כף פפריקה
- מעט מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית שום יבש
- 2-3 כפות מים או שמן
אופן ההכנה לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף:
הכנת שווארמה דגים:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים מספר דקות
- מוסיפים את הרצועות דג והכוסברה הקצוצה ומטגנים במשך כרבע שעה עד שמשחים והנוזלים מצטמצמים
הכנת בצל מטוגן קריספי:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד הבצל עד לקבלת גלילה אחידה.
- מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב
- מטגנים את הבצל בשמן עמוק עד להשחמה ומוציאים
- מגישים על שווארמה דגים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון בצל מטוגן: מורן תורג'מן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות