הכי חגיגית שיש
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן ותותים
מתכון לעוגה קלה והכי חגיגית שיש, עוגת ביסקוויטים מהירה ופשוטה בשדרוג שמעניק לה יוקרה ומלא טעם, מצופה בשוקולד לבן ותותים הנותנים לה את היופי המיוחד לעוגה חלבית מושלמת
- חני לוין
- י"א כסלו התשפ"ג
עוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן ותותים צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן ותותים / אתי זוהר
המצרכים לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן ותותים:
- 2 שרוולי ביסקוויטים
למלית:
- 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ')
- 3 כפות סוכר
- 5 כפות פודינג וניל
- 2 גביעים גבינה לבנה (500 גרם)
- 2 עד 3 כפות נוספות של סוכר
לציפוי:
- 2 חב' שוקולד לבן (200 גרם )
- 1 כף שמן קנולה
- תותים שטופים לקישוט
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן ותותים:
- מקציפים היטב את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה והסוכר ומערבבים באיטיות עד לאיחוד
הרכבת העוגה:
- מסדרים שכבת ביסקוויטים על גבי תבנית קוטר 26 (אפשר גם תבנית מרובעת) (אין צורך להרטיב את הביסקוויטים)
- מעליהם מורחים מעט מתערובת מילוי הגבינה.
- מסדרים מעל עוד שכבת ביסקוויטים ומעל מורחים שכבה נוספת של המילוי
- משאירים כ 3 כפות מהמילוי בצד.
- מעל המילוי שהנחנו מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומורחים את 3 כפות הקצפת הנותרות
- מכניסים להקפאה במשך כשעה להתייצבות
הכנת הציפוי:
- ממסים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמן ומערבבים היטב לאיחוד.
- יוצקים את השוקולד המומס על העוגה הקפואה ומניחים סביב את התותים
- ניתן לזלף שוקולד לבן על התותים למראה חגיגי יותר
- מכניסים להקפאה נוספת של שעה עד להתייצבות מלאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות