רוצים מחמאות?
מתכון לעוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות הכי מוצלחות שיש
מאפה מסורתי ואהוב: עוגיות ריפעת מרוקאיות במתכון מוצלח וטעים שפשוט לא תפסיקו לקצור עליו מחמאות
- נועם זיגדון
- י' כסלו התשפ"ג
עוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות הכי מוצלחות שיש / נועם זיגדון
המצרכים לעוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות הכי מוצלחות שיש:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 3 וחצי כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפות שומשום
- 100 מחמאה רכה
- 1/4 כוס מים חמימים
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 1 ביצה L
- 1/2 כפית גרידת תפוז
- 1 כף גדושה אניס
אופן ההכנה לעוגיות ריפעת מרוקאיות מסורתיות הכי מוצלחות שיש:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
- מחלקים את הבצק ל-2 כדורים ופותחים כל חלק בין שני דפי אפיה לבצק דק בעובי 2-3 מילימטר
- בעזרת גלגלת או מזלג חורצים חריצים וחותכים עם סכין או עם קורצן לרבועים
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-15 דקות
קרדיט: אורה ארגוב
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות