בקלות ולבריאות
מתכון למרק בורגול סמיך וטעים
החורף כבר כאן ומה מתאים ביום קר יותר מאשר מרק סמיך חם ומשובח, קבלו מתכון למרק המשולב בבורגול, עדשים, דלורית, בצל, שעועית אדומה וירק קצוץ המעניקים לכם מנה מלאת טעמים
- שולמית שחר
- י' כסלו התשפ"ג
- 1 תגובות
מרק בורגול סמיך וטעים צילום: שולמית שחר
מתכון למרק בורגול סמיך וטעים / שחר שולמית
מצרכים למרק בורגול סמיך וטעים:
- 1 דלורית בינונית
- 1 כוס עדשים כתומות
- 1 כוס בורגול
- 1/2 כוס בצל יבש
- 2 ליטר ועוד 1/4 של מים
- 1 1כף מחוקה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס שמן
- 1 קופסת שימורים שעועית אדומה ברוטב עגבניות צ'ילי חריף כולל הרוטב (560 גרם)
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה למרק בורגול סמיך וטעים:
- מקלפים וחותכים לקוביות את הדולרית
- שוטפים במסננת את העדשים והבורגול
- מניחים בסיר את כל המצרכים מלבד השעועית והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים את המרק במשך כ30 דקות
- מוסיפים את השעועית והפטרוזיליה ומבשלים עוד מספר דקות
- מגישים עם לחם טרי ואוכלים בהנאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות