טעם משובח
מתכון לניוקי עם כרוב ורצועות בצל ברוטב אסיאתי
מתכון למאכל אסיאתי מוצלח וטעים. ניוקי תפוחי אדמה המתבשל עם רצועות כרוב ובצלים יחד עם מגוון רטבים המעניקים טעם משובח ומוצלח יותר
- שולמית שחר
- ג' כסלו התשפ"ג
ניוקי עם כרוב ורצועות בצל ברוטב אסיאתי צילום: שולמית שחר
מתכון לניוקי עם כרוב ורצועות בצל ברוטב אסיאתי / שחר שולמית
המצרכים לניוקי עם כרוב ורצועות בצל ברוטב אסיאתי:
מידות אוניברסליות
- 1 קילו ניוקי תפוחי אדמה 3 צבעים
- 400 גרם כרוב לבן קצוץ
- 1 בצל רגיל גדול
- 1 בצל סגול גדול
- 1/3 חבילה של בצל ירוק
- 8 כפות שמן
- 1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 3 כפות סילאן
- 3 כפות טריאקי
- 1 כף שומשום שחור
אופן ההכנה לניוקי עם כרוב ורצועות בצל ברוטב אסיאתי:
- מכינים את הניוקי לפי הוראות יצרן ומעבירים אותו למסננת
- מקלפים את הבצלים הרגיל והסגול וחותכים אותם לרצועות
- שוטפים וקוצצים את הבצל הירוק
- קוצצים דק את הכרוב (ללא ליבה)
- מניחים את הבצלים והכרוב בסיר ומטגנים אותם עם השמן עד להזהבה קלה
- מנמיכים את גובה הלהבה לנמוכה ומוסיפים לסיר את התיבול
- מאדים את הירקות מספר דקות ומוסיפים לסיר את הניוקי לאחר ששוטפים אותו בתוך המסננת ברגע שרוצים להוסיף אותו לסיר
- מערבבים מידי פעם את התבשיל ומבשלים אותו עד לספיחת הטעמים בניוקי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות