י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קל להכנה

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני

מתכון לדגי סלמון ברוטב סלסה משגע והכי טעים שיש, קל להכנה ומהיר, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעניק טעם חגיגי יותר

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני
דג סלומון ססגוני וצבעוני צילום: אתי זוהר

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני / אתי זוהר

המצרכים לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:

  • 6 מנות דג סלומון שטופים היטב
  • 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
  • 1/4 כוס שמן זית (אם יש צורך מוסיפים עוד מעט)
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה
  • מעט כוסברה קצוצה
  • 1 כף טריאקי  או רוטב צילי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פלפל שטה גרוס מעט (לחריפות פיקנטית)
  • 3 פלפלים מתוקים צבעוניים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:

  1. בתבנית, מסדרים את פרוסות העגבנייה ומעליהם מניחים את נתחי הסלומון
  2. בקערה, מכניסים את יתר המצרכים לפי הסדר ומערבבים היטב עד לקבלת סלסה אחידה
  3. מורחים את הסלסה מעל הדגים ומכניסים לנינג'ה או לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים כ 12 עד 15 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}