קל להכנה
מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני
מתכון לדגי סלמון ברוטב סלסה משגע והכי טעים שיש, קל להכנה ומהיר, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעניק טעם חגיגי יותר
- חני לוין
- א' כסלו התשפ"ג

דג סלומון ססגוני וצבעוני צילום: אתי זוהר
מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני / אתי זוהר
המצרכים לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:
- 6 מנות דג סלומון שטופים היטב
- 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
- 1/4 כוס שמן זית (אם יש צורך מוסיפים עוד מעט)
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית פפריקה
- מעט כוסברה קצוצה
- 1 כף טריאקי או רוטב צילי
- 3 שיני שום קצוצות
- פלפל שטה גרוס מעט (לחריפות פיקנטית)
- 3 פלפלים מתוקים צבעוניים חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:
- בתבנית, מסדרים את פרוסות העגבנייה ומעליהם מניחים את נתחי הסלומון
- בקערה, מכניסים את יתר המצרכים לפי הסדר ומערבבים היטב עד לקבלת סלסה אחידה
- מורחים את הסלסה מעל הדגים ומכניסים לנינג'ה או לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים כ 12 עד 15 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות