י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
לכבוד ראש חודש

מתכון לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית

רעיון נפלא לסעודת ראש חודש: קבלו מתכון להכנת פסטרמה ביתית עסיסית וטעימה במיוחד, משולבת בחרדל ודבש ומעניקה חגיגה בשרית מושלמת

מתכון לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית
פסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית צילום: נועם זיגדון

מתכון לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית / נועם זיגדון

המצרכים לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית:

  • 1 פרפר שלם של הודו

למישרה:

  • 3-4 כוסות מים
  • 1 כף מלח גס
  • 5-6 עלי דפנה
  • 2 פלפל צ'ילי חריף
  • פלפל שחור אנגלי שלם
  • 4-5 שיני שום

לרוטב:

  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 3-4 שיני שום כתוש
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף שטוחה חרדל
  • 1 כף גדושה דבש

אופן ההכנה לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית:

הכנת המישרה:

  1. מערבבים היטב את כל מצרכי המישרה עד שהמלח נמס
  2. מכניסים את הנתח פנימה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  3. מוציאים את הנתח ומנגבים היטב בנייר מגבת

הכנת הרוטב:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד
  2. מורחים את הרוטב על הנתח מכל הכיוונים ומכניסים למקרר למשך שעה
  3. מניחים את הנתח המתובל על הרשת
  4. מחממים את הטורבו גריל או את התנור על 200° ואופים במצב Roast בין 20-30 דקות
  5. רצוי להפוך את הנתח אחרי 15 דקות
  6. בודקים אם סכין נכנסת בקלות לנתח, זהו הסימן שהפסטרמה מוכנה
  7. מקררים את הפסטרמה הייטב ופורסים לפרוסות דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פסטרמה ביתית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}