לכבוד ראש חודש
מתכון לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית
רעיון נפלא לסעודת ראש חודש: קבלו מתכון להכנת פסטרמה ביתית עסיסית וטעימה במיוחד, משולבת בחרדל ודבש ומעניקה חגיגה בשרית מושלמת
- נועם זיגדון
- כ"ט חשון התשפ"ג
- 2 תגובות
פסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית / נועם זיגדון
המצרכים לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית:
- 1 פרפר שלם של הודו
למישרה:
- 3-4 כוסות מים
- 1 כף מלח גס
- 5-6 עלי דפנה
- 2 פלפל צ'ילי חריף
- פלפל שחור אנגלי שלם
- 4-5 שיני שום
לרוטב:
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- 3-4 שיני שום כתוש
- ¼ כוס שמן זית
- 1 כף שטוחה חרדל
- 1 כף גדושה דבש
אופן ההכנה לפסטרמה ביתית עם חרדל ודבש צלויה ועסיסית:
הכנת המישרה:
- מערבבים היטב את כל מצרכי המישרה עד שהמלח נמס
- מכניסים את הנתח פנימה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- מוציאים את הנתח ומנגבים היטב בנייר מגבת
הכנת הרוטב:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד
- מורחים את הרוטב על הנתח מכל הכיוונים ומכניסים למקרר למשך שעה
- מניחים את הנתח המתובל על הרשת
- מחממים את הטורבו גריל או את התנור על 200° ואופים במצב Roast בין 20-30 דקות
- רצוי להפוך את הנתח אחרי 15 דקות
- בודקים אם סכין נכנסת בקלות לנתח, זהו הסימן שהפסטרמה מוכנה
- מקררים את הפסטרמה הייטב ופורסים לפרוסות דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות