מעניין ומרענן
מתכון לסלט אדממה וצנונית
מחפשים מתכון לסלט חדש, מעניין ומרענן? קבלו מתכון מוצלח לסלט אדממה עם פרוסות צנונית המתובל בטוב טעם, סלט מלא עניין חגיגי ומשובח המתאים לארוחת בוקר, ערב או סעודת שבת
- חני לוין
- כ"ט חשון התשפ"ג
סלט אדממה וצנונית צילום: אתי זוהר
מתכון לסלט אדממה וצנונית / אתי זוהר
המצרכים לסלט אדממה וצנונית:
- 1 שקית אדממה
- 4 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
- מעט מלח
- מיץ לימון / חומץ
- פלפל שחור גרוס
- חופן כוסברה
- זרזיף שמן
- 1/4 כפית סוכר
- מעט שבבי צ'ילי שטה (אופציונלי)
אופן ההכנה לסלט אדממה וצנונית:
- את האדממה שולקים על האש במשך כ 3 דקות
- מסננים מהמים, מקלפים ומעבירים לקערה
- מוסיפים את פרוסות הצנונית ויתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות