י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024
מעניין ומרענן

מתכון לסלט אדממה וצנונית

מחפשים מתכון לסלט חדש, מעניין ומרענן? קבלו מתכון מוצלח לסלט אדממה עם פרוסות צנונית המתובל בטוב טעם, סלט מלא עניין חגיגי ומשובח המתאים לארוחת בוקר, ערב או סעודת שבת

מתכון לסלט אדממה וצנונית
סלט אדממה וצנונית צילום: אתי זוהר

מתכון לסלט אדממה וצנונית / אתי זוהר

המצרכים לסלט אדממה וצנונית:

  • 1 שקית אדממה
  • 4 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
  • מעט מלח
  • מיץ לימון / חומץ
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן כוסברה
  • זרזיף שמן
  • 1/4 כפית סוכר
  • מעט שבבי צ'ילי שטה (אופציונלי)

אופן ההכנה לסלט אדממה וצנונית:

  1. את האדממה שולקים על האש במשך כ 3 דקות
  2. מסננים מהמים, מקלפים ומעבירים לקערה
  3. מוסיפים את פרוסות הצנונית ויתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד
  4. מגישים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

סלט סלט אדממה וצנונית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}