חדש ומרענן
מתכון לסלט סלק עם ספגטי וגרעיני חמנייה
מתכון נהדר לסלט חדש שישדרג לכם כל ארוחה, ספגטי המוגש יחד עם סלק מבושל וגרעיני חמנייה הנותנים את טעמם המופלא לסלט ססגוני, מרענן וחגיגי
- שולמית שחר
- כ"ד חשון התשפ"ג
סלט סלק עם ספגטי וגרעיני חמנייה צילום: שולמית שחר
מתכון לסלט סלק עם ספגטי וגרעיני חמנייה / שחר שולמית
המצרכים לסלט סלק עם ספגטי וגרעיני חמנייה:
- מידות אוניברסליות
- אריזה של 500 גרם סלק מבושל כולל הנוזלים
- 1/3 כוס שמן
- 1 כפית מחוקה מלח
- 1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
- 1 כוס זרעוני חמנייה קלופים וקלויים
- 500 גרם ספגטי
אופן ההכנה לסלט סלק עם ספגטי וגרעיני חמנייה:
- מגוררים את הסלק בתוך קערה ומתבלים (ללא זרעוני החמנייה)
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן עד לריכוך מלא
- ומעבירים אותו למסננת כדקה כדי לסנן אותו מהמים ומחזירים אותו לסיר ללא שטיפה
- מוסיפים לסיר את הסלק המגורר והמתובל ומערבבים היטב
- מגישים בקערה ומפזרים מעל את זרעוני החמנייה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות