חגיגי ומשובח
מתכון לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה מרוקאי
מתכוננים לשב? קבלו מתכון לדג נסיכה ברוטב חריימה מרוקאי מוצלח ועסיסי במיוחד בשילוב של ירק קצוץ המוסיף את טעמו הנפלא לתבשיל חגיגי ומשובח
- נועם זיגדון
- כ"ג חשון התשפ"ג
- 1 תגובות
דג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה מרוקאי צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה מרוקאי / נועם זיגדון
המצרכים לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה מרוקאי:
- 6 חתיכות דג נסיכת הנילוס
- 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל ירוק חריף
- 3 פלפל אדום מתוק יבש
- 5-6 שיני שום
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2 כפות שטוחות רסק עגבניות
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½-1 כוסות מים
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה מרוקאי:
- בסיר מחממים את השמן עם הפפריקה ומוסיפים ½ כוס מים
- מוסיפים את הרסק, הגמבה, הפלפל חריף ויבש, השום והעגבניות
- מתבלים ומבשלים במשך כ-5 דקות
- את הדג משרים עם מים וחומץ, שוטפים ומסננים
- מסדרים את הדגים מעל הרוטב ומוסיפים עוד כוס מים
- מפזרים כוסברה קצוצה
- מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה
- לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה טרייה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות