מהיר וקל להכנה
ארוחת ערב מושלמת: מתכון לטוסט פיצה בציפוי קריספי
מתכון מהיר וקל להכנה קליל ומיוחד, טוסט מטוגן מצופה בפירורי לחם ומעניק קריספיות מושלמת לארוחה חגיגית ומשודרגת
- שולמית שחר
- כ"א חשון התשפ"ג
טוסט פיצה בציפוי קריספי צילום: שולמית שחר
מתכון לטוסט פיצה בציפוי קריספי / שחר שולמית
המצרכים לטוסט פיצה בציפוי קריספי:
- פרוסות לחם שאוהבים
- קטשופ פיצה (או רגיל)
- גבינה צהובה מגורדת
- טבעות זיתים
- קערה עם ביצים טרופות
- קערה עם פירורי פנקו
- נייר מטבח סופג
- מחבת טפלון עם שמן בגובה 2 סנטימטר
אופן ההכנה לטוסט פיצה בציפוי קריספי:
- לוקחים זוג פרוסות לחם
- מזלפים במרכז פרוסה אחת מעט קטשופ
- מפזרים מעל מעט גבינה צהובה ומעט זיתים
- סוגרים את הפרוסה בפרוסה נוספת וקורצים עם קורצן אליפסה את 2 הפרוסות ביחד (בהעדר קורצן אפשר גם לקרוץ עם כוס)
- מעבירים את הפרוסות הממולאות בזהירות כדי שהמלית לא תצא החוצה לקערת הביצים ומצפים אותן מ2 הצדדים בביצה
- מעבירים את הפרוסות לקערת הפנקו ומצפים אותן משני הצדדים
- מטגנים את הטוסטים בשמן שחומם מראש על חום בינוני נמוך עד הזהבה
- כאשר מניחים את הטוסט במחבת לוחצים עליו עם טרווד / כף בישול שטוחה כדי שהפרוסות ייצמדו זו לזו, לוחצים שוב גם כשהופכים את הטוסט לטיגון של הצד השני
- מניחים את הטוסט על נייר מטבח סופג לספיחת השומנים המיותרים לפני שטורפים אותו
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות