קר בחוץ וחם בפנים
מתכוננים לחורף: מתכון למרק כתום מלא כל טוב
מתכוננים לחורף? קבלו מתכון למרק כתום וטעים המלא בכל טוב, בהגשה עם קרוטונים או שקדי מרק תקבלו מנה משובחת ומלאת עניין
- נועם זיגדון
- י"ב חשון התשפ"ג
מרק כתום צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק כתום / נועם זיגדון
המצרכים למרק כתום:
- 2 בטטות
- 1 בצל גדול
- 1 תפוח אדמה
- ½ ק"ג דלעת
- 2 גבעולים כרפס
- 3-4 גזרים
- 3-4 שיני שום
- 1/2 כף מרק עוף
- ¼ כף אגוז מוסקט
- ¼ פלפל שחור
- ½ כף מלח
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה למרק כתום:
- קולפים וחותכים לרבעים את כל הירקות
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
- מוסיפים את יתרת הירקות ומטגנים אותן 2-3 דקות
- מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
- מביאים לרתיחה ומתבלים, מבשלים עד לריכוך הירקות.
- מקררים וטוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר מוט
- מגישים עם קרוטונים או שקדי מרק ומתענגים
באהבה נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות